СЪСТАВКИ
- 120 гр моркови
- 150 гр червен лук
- 1 малка тиквичка
- 500 мл зеленчуков бульон
- 1 см корен от джинджифил
- 1 яйце
- 1 супена лъжица EnerZona протеинови гранули
- 1 супена лъжица зехтин екстра върджин
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В тенджера сложете зеленчуковия бульон, настържете коренчето от джинджифил и оставете да заври. Междувременно нарежете лука на парчета и направете лентички от морковите и тиквичките, като използвате подходящо ренде.
Когато бульонът заври, добавете нарязания лук, морковите и тиквичките (като запазите малко лентички настрана за декорация). Гответе около 15 '.
Междувременно, докато зеленчуците се готвят, сварете яйцето в тенджера: след като водата кипне, оставете още 3 ' и след това свалете от огъня.
Сервирайте бульона горещ, със зеленчуците, в малка купа, гарнирайки със суровите зеленчуци, поставени отстрани, вареното яйце, разрязано наполовина и Протеиновите Гранули на ЕнерЗона. Накрая подправете с екстра върджин зехтин.
Насладете се на храната топла, за уютен и вкусен есенен обяд или вечеря .
Тази рецепта е подходяща и за тези, които имат непоносимост към лактоза и млечни протеини, както и тези, които следват вегетарианска диета.
Рецепта от 2 блока
Тази статия все още няма коментари