Телефон за бърза поръчка: +359 89 66 219 77                                 Безплатна доставка при поръчки над 150 лв.

Всички категории

ВЕГЕТЕРИАНСКИ РАМЕН С ПРОТЕИНОВИ ГРАНУЛИ

ВЕГЕТЕРИАНСКИ РАМЕН С ПРОТЕИНОВИ ГРАНУЛИ

СЪСТАВКИ

  • 120 гр моркови
  • 150 гр червен лук
  • 1 малка тиквичка
  • 500 мл зеленчуков бульон
  • 1 см корен от джинджифил
  • 1 яйце
  • 1 супена лъжица EnerZona протеинови гранули
  • 1 супена лъжица зехтин екстра върджин

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

В тенджера сложете зеленчуковия бульон, настържете коренчето от джинджифил и оставете да заври. Междувременно нарежете лука на парчета и направете лентички от морковите и тиквичките, като използвате подходящо ренде.

Когато бульонът заври, добавете нарязания лук, морковите и тиквичките (като запазите малко лентички настрана за декорация). Гответе около 15 '.

Междувременно, докато зеленчуците се готвят, сварете яйцето в тенджера: след като водата кипне, оставете още 3 ' и след това свалете от огъня.

Сервирайте бульона горещ, със зеленчуците, в малка купа, гарнирайки със суровите зеленчуци, поставени отстрани, вареното яйце, разрязано наполовина и Протеиновите Гранули на ЕнерЗона. Накрая подправете с екстра върджин зехтин.

Насладете се на храната топла, за уютен и вкусен есенен обяд или вечеря .

Тази рецепта е подходяща и за тези, които имат непоносимост към лактоза и млечни протеини, както и тези, които следват вегетарианска диета.

Рецепта от 2 блока

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Рецепти

ВЕГЕТЕРИАНСКИ РАМЕН С ПРОТЕИНОВИ ГРАНУЛИ

ВЕГЕТЕРИАНСКИ БУЛЬОН С ПРОТЕИНОВИ ГРАНУЛИ

СЪСТАВКИ120 гр моркови150 гр червен лук1 малка тиквичка500 мл зеленчуков бульон1 см корен от джинджифил1 яйце1 супена лъжица EnerZona протеинови г СЪСТАВКИ120 гр моркови150 гр червен лук1 малка тиквичка500 мл зеленчуков бульон1 см корен от джинджифил1 яйце1 супена лъжица EnerZona протеинови г 2020-11-23T14:20:40+02:00 ВЕГЕТЕРИАНСКИ РАМЕН С ПРОТЕИНОВИ ГРАНУЛИ

<p></p> <p>СЪСТАВКИ</p> <ul> <li>120 гр моркови</li> <li>150 гр червен лук</li> <li>1 малка тиквичка</li> <li>500 мл зеленчуков бульон</li> <li>1 см корен от джинджифил</li> <li>1 яйце</li> <li>1 супена лъжица EnerZona протеинови гранули</li> <li>1 супена лъжица зехтин екстра върджин</li> </ul> <p></p> <p>НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ</p> <p>В тенджера сложете зеленчуковия бульон, настържете коренчето от джинджифил и оставете да заври. Междувременно нарежете лука на парчета и направете лентички от морковите и тиквичките, като използвате подходящо ренде.</p> <p>Когато бульонът заври, добавете нарязания лук, морковите и тиквичките (като запазите малко лентички настрана за декорация). Гответе около 15 '.</p> <p>Междувременно, докато зеленчуците се готвят, сварете яйцето в тенджера: след като водата кипне, оставете още 3 ' и след това свалете от огъня.</p> <p>Сервирайте бульона горещ, със зеленчуците, в малка купа, гарнирайки със суровите зеленчуци, поставени отстрани, вареното яйце, разрязано наполовина и Протеиновите Гранули на ЕнерЗона. Накрая подправете с екстра върджин зехтин.</p> <p>Насладете се на храната топла, за уютен и вкусен есенен обяд или вечеря .</p> <p>Тази рецепта е подходяща и за тези, които имат непоносимост към лактоза и млечни протеини, както и тези, които следват вегетарианска диета.</p> <p></p> <p>Рецепта от 2 блока</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки