Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 150 лв.

Меню
Меню
Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?

Sep/ 9/2021

Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?

Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?

 Изминаха повече от 35 години, откакто за първи път се роди идеята, че възпалението причинено от неправилно хранене е вероятно да бъде основната причина за всички хронични заболявания.  

 Започвах научното си пътешествие, за да разбера как неправилното хранене може да предизвика възпаление и разработих подходящ хранителен режим, който да обърне процеса. Така се роди моята концепция за зоната, която диета (по-специално диета на зоната) може да се използва като лекарство за лечение на възпалението, предизвикано от неправилно хранене. През изминалите години научните изследвания за молекулярната биология на възпалението се разшириха значително, така и концепцията ми за Зоната.  Ето защо чувствам, че най-новата ми книга „Оздравителната зона” обединява всички биохимични проучвания, които следвам от години, превърнати в нова визия за бъдещето на медицината.

 Осъзнах, че истинската причина за хроничното заболяване може да се крие в лошото усвояване на храната, анализиран от естествения лечебен отговор на организма. Това лошо усвояване на храната води до повишени нива на възпаление, което причинява наднорменото тегло, причинява развитието на хронични заболявания и ускорява скоростта на стареене.  Научният термин, който използвам, за да опиша естествения лечебен отговор на тялото, е Оздравителната зона. Това са хормонални и генетични фактори, които могат да бъдат оптимизирани, чрез правилно хранене. Няма лекарство, нито каквато и да е комбинация от лекарства, които да променят това оздравяване, въпреки че в днешно време има много рекламирани, които имат тази функция. За щастие, има високо персонализирана диетична програма за оптимизиране на отговора на резолюцията.  Това наричам системата Най-добрата Оздравителна зона, която може да се спазва цял живот.

Защо прочитането на книгата  „Оздравителната зона“ ще бъде толкова важна за бъдещото ви здраве. 

 Чувствам, че революционното прозрение, съдържащо се в книгата  „Оздравителната зона, има за цел да Ви покаже как да водите здравословен начин на живот, чрез хранене. 

В нея ще откриете как се лекуват външни и вътрешни възпаления. 

 Първоначалният сигнал на тялото при наранявания е генерирането на възпаление, което незабавно трябва да се справи с раната и да ни поддържа живи.  Но в същото време имаме вътрешен отговор за разрешаване, който намалява и разрешава това възпаление, предизвикано от нараняване, и след това се справя с увреждането на тъканите, причинено от този първоначален възпалителен процес.  Всички тези отговори на наранявания са дълбоко заложени в нашите гени.

В „Оздравителната зона“ описвам как освобождаването на тези хормонални и генетични сили, които водят до проблеми, са радикално нова визия за това как медицината трябва да се практикува в бъдеще.  Няма лекарство, което да може да оптимизира вашия вътрешен отговор на лечението, но начина Ви на хранене може. Това означава, че за в бъдеще, може да сте си личен лекар. 

Здравеопазване срещу грижата  от болести

 Това, което днес наричаме „грижи за здравето“, по същество е „грижи за болестите“ и стана финансово неустойчиво.  Истинското „здравеопазване“ идва от диетичната оптимизация на Оздравителната зона, която се превръща в основата на наистина устойчива медицина.  Освен това, оптимизирането на Оздравителната зона е от решаващо значение за успеха във всеки етап от живота, започвайки от първите 1000 дни до поддържане на здравословно стареене до смъртта ни.  Между тези две крайности в живота ви, оптимизирането на Оздравителната зона също може да ви помогне да постигнете целите си за физическа и умствена ефективност, да намалите наднорменото си тегло и да ви позволи да поддържате живот без да отключвате хронично заболяване възможно най -дълго.

Оптимизирането на отговора в Оздравителната зона изисква 3 -те R да работят заедно като лечебен екип. 

 Първият R започва със Зоновата диета, за намаляване на нивата на възпаление, причинени от нараняване или неправилно хранене.  Диета зоната е високо персонализирана диетична програма, предназначена да намали нивата на хормоните, които усилват възпалението.  Зоновата диета също осигурява необходимите ферментиращи фибри и полифеноли, необходими за поддържане на здравето на червата.  В същото време, диетата контролира приема на излишни калории, така и на глюкоза, които могат да възпрепятстват последния етап от реакцията на оздравяването, който е необходим за лечението.

 Вторият R е за разрешаване на възпалението.  Травмите предизвикват възпаление, но са необходими адекватни нива на омега-3 мастни киселини, за да се излекува .  Колкото повече намалявате интензивността на възпалението чрез Зоновата диета, толкова по-малко омега-3 мастни киселини трябва да приемате.

 Третият R означава възстановяване на увредената тъкан, причинено от първоначалното нараняване.  За това ще ви трябват персонален прием на полифеноли, за да активирате AMP киназата (AMPK), превключвателя на главната генна транскрипция, необходим за възстановяване на увредената тъкан.  След като AMPK се активира, вие поддържате последния етап от Оздравителната зона, необходим за удължаване на периода на здравето ви.  Но не е достатъчно просто да активирате AMPK, защото вие също трябва да предотвратите инхибирането му чрез намаляване на излишните калории и излишната глюкоза в диетата.

 Ето защо Диета Зоната е единствената диета, която може едновременно да активира AMPK и едновременно да предотврати неговото инхибиране. Това е така, защото уникалният му баланс от протеини, въглехидрати и мазнини осигурява най-малко калории за активиране на AMPK, като същевременно предотвратява глада, но в същото време доставя подходящо количество глюкоза за намаляване на умствената умора, без да инхибира AMPK.

 Можете да поддържате 3-те R, като следвате програмата за хранене на диета зоната, описана в Оздравителната зона . Вашият успех може да бъде количествено определен лесно чрез кръвни тестове, които показват Вашето здраве.

Бъдещето на медицината

 Твърдо вярвам, че диетичният контрол на отговора на оздравяването, ще окаже по-голямо влияние върху бъдещето на медицината, отколкото генното инженерство или всяка друга предвидена биотехнология.  Защо?  Това е завръщане към мъдростта на Хипократ.  Той заяви преди 2500 години, че целта на медицината е да предотврати болестите.  Ако не можете да предотвратите болестта, опитайте се да я излекувате.  Ако не можете да излекувате болестта, опитайте се да намалите болката.  Оптимизирането на отговора е връщане към тази мъдрост на Хипократ.  Можете да предотвратите хронично заболяване с разрешаването на възпалението, причинено от случайни наранявания, преди да се развие дългосрочно увреждане на органите.  Ако имате хронично заболяване, можете да намалите болката, като оптимизирате с Оздравителната Зона, за да възстановите възможно най-много от увредената тъкан, като по този начин удължавате здравето си. 

 Системата, която описвам в Оздравителната зона, се използва за оптимизиране на И се връща към Хипократ, който е казал: „Нека храната бъде вашето лекарство и лекарството бъде вашата храна.“  Той също така казва: „Не причинявайте на пациента вреда“. Чрез диета Зоната могат да се постигнат и двете цели.

 Оптимизирането на Отговорът има огромно предимство спрямо настоящата медицина.  Освен това започва във вашата собствена кухня.  Всичко, което трябва да направите, е да прочетете “Оздравителната зона” и след това да я включите в ежедневието си.

 Книгата “Оздравителната зона” вече е налична!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?

Книга "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс

Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс? Изминаха повече от 35 години, откакто за първи път се роди идеята, че възпалението причин Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс? Изминаха повече от 35 години, откакто за първи път се роди идеята, че възпалението причин 2021-09-09T12:22:17+03:00 Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?

<p>Защо да прочетете книгата "Оздравителна зона" от д-р Бари Сиърс?</p> <p>&nbsp;Изминаха повече от 35 години, откакто за първи път се роди идеята, че възпалението причинено от неправилно хранене е вероятно да бъде основната причина за всички хронични заболявания.&nbsp;&nbsp;</p> <p>&nbsp;Започвах научното си пътешествие, за да разбера как неправилното хранене може да предизвика възпаление и разработих подходящ хранителен режим, който да обърне процеса. Така се роди моята концепция за зоната, която диета (по-специално диета на зоната) може да се използва като лекарство за лечение на възпалението, предизвикано от неправилно хранене. През изминалите години научните изследвания за молекулярната биология на възпалението се разшириха значително, така и концепцията ми за Зоната.&nbsp; Ето защо чувствам, че най-новата ми книга &bdquo;Оздравителната зона&rdquo; обединява всички биохимични проучвания, които следвам от години, превърнати в нова визия за бъдещето на медицината.</p> <p>&nbsp;Осъзнах, че истинската причина за хроничното заболяване може да се крие в лошото усвояване на храната, анализиран от естествения лечебен отговор на организма. Това лошо усвояване на храната води до повишени нива на възпаление, което причинява наднорменото тегло, причинява развитието на хронични заболявания и ускорява скоростта на стареене.&nbsp; Научният термин, който използвам, за да опиша естествения лечебен отговор на тялото, е Оздравителната зона. Това са хормонални и генетични фактори, които могат да бъдат оптимизирани, чрез правилно хранене. Няма лекарство, нито каквато и да е комбинация от лекарства, които да променят това оздравяване, въпреки че в днешно време има много рекламирани, които имат тази функция. За щастие, има високо персонализирана диетична програма за оптимизиране на отговора на резолюцията.&nbsp; Това наричам системата Най-добрата Оздравителна зона, която може да се спазва цял живот.</p> <p>Защо прочитането на книгата&nbsp; &bdquo;Оздравителната зона&ldquo; ще бъде толкова важна за бъдещото ви здраве.&nbsp;</p> <p>&nbsp;Чувствам, че революционното прозрение, съдържащо се в книгата&nbsp; &bdquo;Оздравителната зона, има за цел да Ви покаже как да водите здравословен начин на живот, чрез хранене.&nbsp;</p> <p>В нея ще откриете как се лекуват външни и вътрешни възпаления.&nbsp;</p> <p>&nbsp;Първоначалният сигнал на тялото при наранявания е генерирането на възпаление, което незабавно трябва да се справи с раната и да ни поддържа живи.&nbsp; Но в същото време имаме вътрешен отговор за разрешаване, който намалява и разрешава това възпаление, предизвикано от нараняване, и след това се справя с увреждането на тъканите, причинено от този първоначален възпалителен процес.&nbsp; Всички тези отговори на наранявания са дълбоко заложени в нашите гени.</p> <p>В &bdquo;Оздравителната зона&ldquo; описвам как освобождаването на тези хормонални и генетични сили, които водят до проблеми, са радикално нова визия за това как медицината трябва да се практикува в бъдеще.&nbsp; Няма лекарство, което да може да оптимизира вашия вътрешен отговор на лечението, но начина Ви на хранене може. Това означава, че за в бъдеще, може да сте си личен лекар.&nbsp;</p> <p>Здравеопазване срещу грижата&nbsp; от болести</p> <p>&nbsp;Това, което днес наричаме &bdquo;грижи за здравето&ldquo;, по същество е &bdquo;грижи за болестите&ldquo; и стана финансово неустойчиво.&nbsp; Истинското &bdquo;здравеопазване&ldquo; идва от диетичната оптимизация на Оздравителната зона, която се превръща в основата на наистина устойчива медицина.&nbsp; Освен това, оптимизирането на Оздравителната зона е от решаващо значение за успеха във всеки етап от живота, започвайки от първите 1000 дни до поддържане на здравословно стареене до смъртта ни.&nbsp; Между тези две крайности в живота ви, оптимизирането на Оздравителната зона също може да ви помогне да постигнете целите си за физическа и умствена ефективност, да намалите наднорменото си тегло и да ви позволи да поддържате живот без да отключвате хронично заболяване възможно най -дълго.</p> <p>Оптимизирането на отговора в Оздравителната зона изисква 3 -те R да работят заедно като лечебен екип.&nbsp;</p> <p>&nbsp;Първият R започва със Зоновата диета, за намаляване на нивата на възпаление, причинени от нараняване или неправилно хранене.&nbsp; Диета зоната е високо персонализирана диетична програма, предназначена да намали нивата на хормоните, които усилват възпалението.&nbsp; Зоновата диета също осигурява необходимите ферментиращи фибри и полифеноли, необходими за поддържане на здравето на червата.&nbsp; В същото време, диетата контролира приема на излишни калории, така и на глюкоза, които могат да възпрепятстват последния етап от реакцията на оздравяването, който е необходим за лечението.</p> <p>&nbsp;Вторият R е за разрешаване на възпалението.&nbsp; Травмите предизвикват възпаление, но са необходими адекватни нива на омега-3 мастни киселини, за да се излекува .&nbsp; Колкото повече намалявате интензивността на възпалението чрез Зоновата диета, толкова по-малко омега-3 мастни киселини трябва да приемате.</p> <p>&nbsp;Третият R означава възстановяване на увредената тъкан, причинено от първоначалното нараняване.&nbsp; За това ще ви трябват персонален прием на полифеноли, за да активирате AMP киназата (AMPK), превключвателя на главната генна транскрипция, необходим за възстановяване на увредената тъкан.&nbsp; След като AMPK се активира, вие поддържате последния етап от Оздравителната зона, необходим за удължаване на периода на здравето ви.&nbsp; Но не е достатъчно просто да активирате AMPK, защото вие също трябва да предотвратите инхибирането му чрез намаляване на излишните калории и излишната глюкоза в диетата.</p> <p>&nbsp;Ето защо Диета Зоната е единствената диета, която може едновременно да активира AMPK и едновременно да предотврати неговото инхибиране. Това е така, защото уникалният му баланс от протеини, въглехидрати и мазнини осигурява най-малко калории за активиране на AMPK, като същевременно предотвратява глада, но в същото време доставя подходящо количество глюкоза за намаляване на умствената умора, без да инхибира AMPK.</p> <p>&nbsp;Можете да поддържате 3-те R, като следвате програмата за хранене на диета зоната, описана в Оздравителната зона . Вашият успех може да бъде количествено определен лесно чрез кръвни тестове, които показват Вашето здраве.</p> <p>Бъдещето на медицината</p> <p>&nbsp;Твърдо вярвам, че диетичният контрол на отговора на оздравяването, ще окаже по-голямо влияние върху бъдещето на медицината, отколкото генното инженерство или всяка друга предвидена биотехнология.&nbsp; Защо?&nbsp; Това е завръщане към мъдростта на Хипократ.&nbsp; Той заяви преди 2500 години, че целта на медицината е да предотврати болестите.&nbsp; Ако не можете да предотвратите болестта, опитайте се да я излекувате.&nbsp; Ако не можете да излекувате болестта, опитайте се да намалите болката.&nbsp; Оптимизирането на отговора е връщане към тази мъдрост на Хипократ.&nbsp; Можете да предотвратите хронично заболяване с разрешаването на възпалението, причинено от случайни наранявания, преди да се развие дългосрочно увреждане на органите.&nbsp; Ако имате хронично заболяване, можете да намалите болката, като оптимизирате с Оздравителната Зона, за да възстановите възможно най-много от увредената тъкан, като по този начин удължавате здравето си.&nbsp;</p> <p>&nbsp;Системата, която описвам в Оздравителната зона, се използва за оптимизиране на И се връща към Хипократ, който е казал: &bdquo;Нека храната бъде вашето лекарство и лекарството бъде вашата храна.&ldquo;&nbsp; Той също така казва: &bdquo;Не причинявайте на пациента вреда&ldquo;. Чрез диета Зоната могат да се постигнат и двете цели.</p> <p>&nbsp;Оптимизирането на Отговорът има огромно предимство спрямо настоящата медицина.&nbsp; Освен това започва във вашата собствена кухня.&nbsp; Всичко, което трябва да направите, е да прочетете &ldquo;Оздравителната зона&rdquo; и след това да я включите в ежедневието си.</p> <p>&nbsp;Книгата &ldquo;Оздравителната зона&rdquo; вече е налична!</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки