Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

История на компанията

Кои сме ние?

Уника Хелткеър ООД е дружество, създадено с основната цел да предоставя услуги и подкрепа в сферата на превантивната медицина и кардиология. Това включва превенция чрез хранене, движение и консултации на основните и най-застъпени в световен мащаб социално значими хронични заболявания на ССС. 

Нашата цел е да съчетаем в едно най-доброто от света на превантивното, профилактично и медицинско хранене и да го приложим по най-подходящ начин при нашите клиенти. 

Какво представлява Зоната?   

Зоната е основния хранителен метод, който прилагаме и ползваме като утвърден с редица клинични проучвани и имащ зад себе си медицински доказателства за многобройните ползи от спазване то му. Той е световно известна и призната хранителна стратегия, чийто автор е д-р Бари Сиърс. Стратегията предлага баланс на макронутриентите (В-М-Б) в съотношение 40-30-30, както и други характеристики, които го класифицират като мощен, противовъзпалителен метод на хранене, известен и патентован под името Оздравителна Хранителна Система®. Той има значима роля в превенцията и спортното хранене, както и редица клинични проучвания и доказателства за това, че представлява метод, който има за цел хормонален баланс, а не само редукция на тегло. Той съчетава диета, хранителни добавки, физическа активност и психическа релаксация.

Концепция на Уника Хелткеър за превантивно здравеопазване

1.Превенция чрез хранене

2.Медицинска консултация и проследяване

3.Лабораторни тестове

4.Кухня

Контрол и превенция на рисковите фактори

  • Дислипидемия
  • Високо АН
  • Наднормено тегло
  • Нарушен глюкозен толеранс и диабет
  • Тютюнопушене
  • Консумация на алкохол
  • Възраст
  • Заседнал начин на живот
  • Психо-социална адаптация

Уника Хелткеър и Зоната

Уника Хелткеър ООД е ексклузивен представител на метода Зона, както и на свързаните с него продукти и услуги. Ние сме, също така, ексклузивен вносител и разпространител на продуктовата серия EnerZona, която е официалната и лицензирана серия продукти в подкрепа на метода за Европа.

Запазени марки и определения, описващи метода са Балансирано хранене, Противовъзпалително хранене, Оздравителна Хранителна Система ®, Баланс 40-30-30, Хормонален баланс, Балансиран Живот

Преживяване със Зоната

Ние осигуряваме материали за подкрепа и разяснение, продукти, консултация, рецепти и информационен блог

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки