Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

86% от хората започват своя режим от тук

Всеки от нас има различни показатели, но всеки трябва да знае своите цифри, за постигането на желаните резултати. Цифрата от кантара е само едно парче от големия пъзел. Чрез нея не добивате пълна картина за цялостното си здраве, защото не разбирате, колко от това тегло е за телесни мазнини и колко за телесна маса.  Процентът на телесните мазнини увеличава цялостното ви здраве, но може физически да отслабнете. Независимо дали искате да отслабнете, да трупате мускули или просто да сте здрави, калкулаторът за телесни мазнини, трябва да бъде първата ви стъпка за влизане в Зоната. 

Калкулаторът за телесни мазнини в Зоната е персонализиран, спрямо вашите нужди.  Той взема предвид вашия пол, тегло и различни измервания.  Въз основа на тези измервания можем да определим колко протеин трябва да консумирате.  По този начин, независимо от целта ви, никога няма да отслабнете и да загубите чистата си телесна маса.  След като разберете от колко протеин се нуждаете всеки ден, можем да определите и количеството въглехидрати и мазнини, от които се нуждаете. Зоната е свързана с балансиране на тези макронутриенти (протеини, въглехидрати и мазнини) при всяко хранене и при закуската, така че да можете да поддържате или изграждате чиста телесна маса, като същевременно намалявате телесните мазнини.

Какво да очаквате, след като въведете вашите измервания

 

В допълнение към процента телесни мазнини, вашите резултати от калкулатора на телесните мазнини, ще включват колко хранителни блокове от Зоната трябва да консумирате. Чрез хранителните блокове измервате и определяте необходимото количество протеини, въглехидрати и мазнини, за да гарантирате, че получавате правилния баланс в Зоната, всеки ден.  Това е най-прецизният начин да достигнете до Зоната. Нашето Ръководство за хранителни блокове, ще ви помогне за правилните ястия и закуски, които отговарят на вашия начин на живот, а нашият раздел с рецепти предоставя балансирани ястия и закуски в Зоната, които са лесни за приготвяне.

Количесто продукт и блокове в Зоната

Ето как се изчисляват блоковете протеини, въглехидрати и мазнини, които храните съдържат.

1 блок протеини = 7 грама протеини
1 блок въглехидрати = 9 грама въглехидрати
1 блок мазнини = 1.5 грама мазнини
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки