Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

Зонен круиз до тропическите южни Кариби

 Присъединете се към д-р Бари Сиърс, създател на Диета Зоната и автор на бестселъра на NY Times, в круиза Зона 2022.  Този круиз ще отплава от Ft.  Lauderdale, FL до Южните Кариби 20-28 март (7 нощувки) на борда на Holland America Line ms Rotterdam.

Защо круиз със Зоната и д-р Сиърс?

 Д-р Бари Сиърс започва изследвания върху противовъзпалителното хранене през 1995 г. със своя бестселър №1 от NY Times, The Zone.  Той продължава с лидерската си роля и до последната си книга „Оздравителната Зона“.  В круиза „Зона“ д -р Сиърс ще изследва революционно ново разбиране за това как се развива хроничното заболяване и ролята на вашата диета по време на спазването й. Д-р Сиърс ще ви покаже как да направите лесни, но трайни промени в начина си  на живот, които ще се контролират чрез диета Зоната, един от основните фактори за качването на килограми, развитието на хронични заболявания и преждевременно стареене.  Тези промени ще ви помогнат да живеете, да изглеждате и да се чувствате по-добре ежедневно. 

Накратко за предстоящата книга на д-р Сиърс

 Имунната зона: В круиза на зоната ще има организирани семинари на д-р Сиърс за популярните дискусии и ще ви покажат как диета Зоната може да помогне за укрепване на имунната ви система, за защита срещу вирусни инфекции и други хронични състояния, което ще доведе до по-дълъг и здравословен живот. 

 08966-219-77

[email protected]

Резервирайте своя круиз днес!

Истинското отслабване започва първо от ума? 

Трябва да е така, тъй като наднорменото тегло причинява ускоряване на хронично заболяване и бързо остаряване.  

Вируса Covid-19 увеличава натрупването на телесна маса. Разберете тук ще разберете как можете да използвате нашата най-нова технология Зонови храни, за да си направите здравословна пица, тестени изделия, паста и в същото време да отслабвате. Освен това на всяка вечеря ще дегустирате десерти Зоната  направени от най-новата технология за десерти Зоната, разработена от готвачите на Michelin в Италия.

 Скорошно проучване, проведено от Американската психологическа асоциация, установи, че 42% от анкетираните са казали, че са напълнели по време на COVID, като средното качване на килограми, на тегло е 29 килограма.  На Круиз Зоната, ще научите как да направите няколко лесни промени в начина си на живот, които ще ви помогнат да свалите килограмите и да ги задържите, промени, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.

На борда на линия Холандия Америка с име Ротердам

 Наречен Ротердам, мощен и символичен псевдоним, почитащ круизни кораби от нашето минало, този нов кораб по линия Холандия Америка (и нов флагман) е третият в нашия флот от клас Pinnacle.  Ротердам удря всички правилни нотки: изискана трапезария, иновативни забавления, превъзходно обзаведени каюти и апартаменти,  най -доброто обслужване, което отразява близо 150 години морски опит.  Музиката е отпред и в центъра на този нов круизен кораб, и по този начин той се движи - не само през водата, но и през сърцата на гостите.  Ротердам е идеалният кораб за круиз за запознанство с диета Зоната 2022!

Настаняване

Луксозните круизни кораби по линия Холандия Америка са известни с осигуряването на голямо лично пространство на своите гости.  Има пет основни типа каюти: Интериор, изглед към океана, с веранда, Апартаменти и Нептун апартаменти. Настаняванията включват удобни легла, самостоятелни бани с масажни душове, нощно прибиране, безплатни плодове при поискване и др.

Не отлагайте!  Резервациите трябва да се направят възможно най-скоро, за да се осигури достъп до цените за групата на диета Зоната. 

 Резервирайте своя круиз днес.  

Обадете се на Уника Хелткеър на +359 8966-219-77, или ни изпратете имейл на [email protected]

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки