Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

ЗАЩО ДА ГОВОРИМ ЗА ОМЕГА-3 ТОЛКОВА МНОГО?


Тези мастни киселини се наричат "основни", тъй като от една страна те са полезни за здравето и благополучието, а от друга не могат да бъдат произведени от нашето тяло. Следователно, те задължително трябва да бъдат поети чрез храна или в случай на намален прием или повишени нужди, с добавки. Сред всички Омега-3, най-важни за нашия организъм са тези с "дълга верига" или по-точно, EPA и DHA. Ползите им са многобройни, всъщност допринасят за поддържането на нормалната работа на сърцето и мозъка, нормалните нива на триглицеридите, нормалното зрение и кръвното налягане. Тези „добри“ киселини се съдържат главно в рибата, така че е важно да ядем много от тях, за да достигнем количествата, необходими ежедневно на нашето тяло.

За да разберете повече за значението на омега-3, превъртете надолу страницата и ще намерите много интересни статии.

ЗАЩО ENERZONA OMEGA 3 RX

5 ЗВЕЗДЕН IFOS СЕРТИФИКАТ

IFOS (Международни стандарти за рибено масло) е международно признат независим орган, разработил програма за сертифициране. Той оценява концентрацията на Омега 3 мастни киселини, чистотата (липса на замърсители) и степента на окисляване, като приема критериите, определени от Световната здравна организация (СЗО) и Съвета за отговорно хранене (CNR). Тези критерии, приети от IFOS, изразени качествено, обаче се прилагат по много по-взискателен начин в количествено отношение. Поради тази причина, издаденото сертифициране гарантира не само спазването на закона, но и спазването на много по-строг доброволен стандарт, достъпен само до най-добрите продукти на световния пазар. В рамките на тази програма, EnerZona Omega 3 RX се проверява редовно и постига максимален резултат от 5 звезди.
Продуктите, често подложени на IFOS анализ, като EnerZona Omega 3 RX, представляват оптимален избор, тъй като окисляването е един от аспектите, тествани съгласно съвременните стандарти.
Всяка партида капсули, произведена в допълнение към нормалния контрол на качеството, е строго и специално тествана по отношение на химико-физичните характеристики на капсулата, за да се гарантират нейните характеристики.
EnerZona Omega 3 RX има оценката от 5 звезди, максимално постижимата по скалата IFOS (Международен стандарт за рибено масло), за качество и чистота.

Искате ли да проверите IFOS сертификата на вашия EnerZona Omega 3 RX пакет?
Прочетете номера на партидата на бутилката и посетете страницата http://www.nutrasource.ca/ifos/product-reports/default.aspx и щракнете върху Enervit S.p.a. в списъка, който се показва:
- ако партидата ви се състои от 5 цифри и имате затруднения с намирането на сертификата, свържете се с безплатния номер 800 40 30 30
- ако вашият лот има 7 цифри, щракнете върху партидата (batch/lot), като вземете предвид само първите 5 цифри.

   

   

ПАТЕНТОВАНА КАПСУЛА

EnerZona OMEGA3 RX използва EntericareTM Technology, специална технология за производство на капсули, благодарение на която се гарантира по-голяма защита на рибеното масло вътре в стомаха, като се избягват неприятните неудобства от възвръщането на вкуса.

   

ПРИЯТЕЛ НА МОРЕТО

Този печат удостоверява, че рибата, от която е получена EnerZona Omega3 RX, се добива чрез екологично устойчив риболов. "Приятел на морето" прилага критериите, установени от ФАО в Насоките за рибни продукти и удостоверява, че компаниите от рибния сектор, участващи в програмата за сертифициране, практикуват избирателни риболовни техники и намаляват въздействието на своята работа върху екосистемата.


ORIVO

Това е усъвършенствана технология, която сертифицира EnerZona Omega3 RX, за да гарантира изключителното използване на конкретен вид риба и нейния географски произход (аншоа от Южен Тихи океан).

МОЗЪК

DHA допринася за поддържането на нормалната МОЗЪЧНА ФУНКЦИЯ при 250 mg дневен прием

ЗРЕНИЕ

DHA допринася за поддържането на нормалната ЗРИТЕЛНА ФУНКЦИЯ при 250 mg дневен прием

СЪРЦЕ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормалната СЪРДЕЧНА ФУНКЦИЯ, при прием от 250 mg на ден

АРТЕРИАЛНО НАЛЯГАНЕ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормално КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, при прием от 3 g на ден

ТРИГЛИЦЕРИДИ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормални нива на ТРИГЛИЦЕРИДИТЕ в кръвта при 2 g дневен прием


Омега 3 и диета Зона: значението на мастните киселини

Ролята на есенциалните мастни киселини в диета Зона

Според д-р Бари Сиърс, американският изследовател, разработил диета Зона, адекватното снабдяване с Омега-3 представлява основен елемент в хранителната стратегия. От съществено значение е, обаче, ако се приемат и допълнително, като хранителна добавка, да имат следните основни характеристики:

⦁ да се получават чрез молекулярна дестилация: процес, който позволява пречистване от замърсяващи агенти;
⦁ да имат обща омега-3 концентрация най-малко 75%;
⦁ да съдържат най-малко 60% от EPA + DHA;
⦁ да съдържат EPA и DHA в съотношение 2:1;
⦁ да са сертифицирани от квалифицирани лаборатории (IFOS). 

EnerZona Omega 3 RX има всички тези характеристики:

Тя е концентрирана: съдържа 75% от общото количество Омега 3 и най-малко 60% от EPA и DHA, в съотношение 2:1.

Тя е чиста и стабилна: Рибеното масло е деликатен продукт и обикновено лесно се разваля.

Използваната технология за приготвяне на EnerZona Omega 3 RX позволява да се получи стабилен и траен във времето продукт. По този начин всички естествени, положителни характеристики могат да се запазят за дълго време.

Тя е сертифицирана по IFOS (Международни стандарти за рибено масло) с максимален резултат.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки