Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

Изследователски Център за противовъзпалително хранене Zone Labs


Водещо противовъзпалително хранене от 1999 г

Zone Labs е основана през 1999 г. от д-р Бари Сиърс, за да разработи диетични продукти на базата на концепцията и научните разработки, описани в неговия бестселъра №1 на New York Times, The Zone®, които поставиха началото на концепцията на противовъзпалителното хранене.

Днес Zone Labs остава лидер в индустрията в разработването на иновативни, патентовани хранителни продукти. Компанията се основава на визията на д-р Бари Сиърс, водещ авторитет в диетичния контрол на хормоналния отговор. Zone Labs съчетава авангардни технологии с най-новите научни изследвания за разработване на широка гама от продукти, включително храни, концентрати на омега-3 мастни киселини и пречистени полифенолни екстракти. Всеки продукт, произвеждан и продаван от компанията, се придържа към изследванията на д-р Сиърс за битката срещу възпалението, което е признато за основен фактор в развитието на голям брой хронични състояния.

Zone Labs има маркетингови партньори в България, Италия, Испания, Обединеното кралство, Мексико, Колумбия, Еквадор, Бразилия, Чили, Аржентина и Япония, което превръща концепциите на д-р Сиърс и продуктите, които разработва, в световно предприятие.

Патентованите продукти за Зоната за българския пазар се произвеждат от водещата компания за разработка на спортни и диетични храни в Италия и Европа - Enervit, в партньорство със Zone Labs и под марката и продуктова линия EnerZona.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки