Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

полифеноли

Ползи за здравето от полифенолите


Полифенолите осигуряват защита на растенията срещу слънчевата радиация и болести. Точно както защитават тях, така могат да помагат и на нас, действайки като антиоксиданти за борба с възпалението и подпомагайки подобряването на имунитета. Те играят ключова роля за здравето на червата, като помагат за защитата срещу "лошите" бактерии, като същевременно увеличават производството на "добри" бактерии. Едно от най-големите им предимства идва от способността им да активират AMP-активирана протеин киназа или AMPK. AMPK е един от централните регулатори на метаболизма и подпомага възстановяването на увредената тъкан.

Намаляват възпалението

Действат като антиоксиданти

Подобряват метаболизма

Подпомагат възстановяването на тъканите

Имат ключова роля в чревното здраве

Играят значима роля в регулирането на кръвната захар

Подпомагат зрението

Поддържат здравето на ЦНС (Централна Нервна Система)

Поддържат сърдечно-съдовата система

Приемате ли достатъчно полифеноли?


Въпреки ползите за здравето от полифенолите, само 1 от 10 възрастни отговаря на препоръчителните 5 до 9 порции плодове и зеленчуци на ден.

Какво представляват полифенолите?
Полифенолите са хранителни вещества, намиращи се в растенията, които са отговорни за техните свойства, насърчаващи здравето. Колкото по-цветно е растението, толкова по-високо е съдържанието на полифеноли. Ето защо плодовете, особено горските плодове, и зеленчуците са добри източници на полифеноли.

Колко ти трябва?


Д-р Сиърс препоръчва да се стремите към минимум 1000 mg на ден за общо здраве. За да дадете представа как изглеждат 1000 mg полифеноли на ден, това може да бъде приблизително 5 ½ чаши броколи, 1 ½ чаши боровинки, 2 ¼ чаши ягоди или комбинация от различни плодове и зеленчуци. Добро правило е, че консумацията на 10 порции зеленчуци и плодове на ден ще осигури около 1000 mg полифеноли на ден.

Защо Зонови полифеноли:


Тъй като повечето от нас нямат достатъчен прием на плодове и зеленчуци, да не говорим за препоръчаните от д-р Сиърс 10 порции на ден, допълването с пречистени полифеноли е чудесен начин да запълните недостига. Само около 2-20% от полифенолите в плодовете и зеленчуците се абсорбират в тялото, поради което се нуждаете от по-висок прием на плодове и зеленчуци (около 10 порции на ден), за да усетите значителни ползи за здравето. Зоновите полифеноли притежават чистотата и силата, които сте очаквали от д-р Сиърс. Това е така и е гарантирано с името му върху всяка бутилка.

CacoaRx и CacaoRx Plus:


Това са екстракти от какао полифенол с висока чистота и висока ефективност. Клинично е доказано, че екстрактите от какао помагат за намаляване на инсулиновата резистентност, подобряват притока на кръв, подобряват познанието и намаляват възпалението чрез своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Полифеноли Rx:
Водоразтворимостта на полифенолите е от решаващо значение, защото ако не попаднат в тялото ви, те не могат да активират AMPK, генен транскрипционен фактор, който контролира как генерираме енергия и регулираме метаболизма си. Maqui е единствената полифенолна добавка, която отговаря на критериите за концентрация, структура, водоразтворимост и степен на полимеризация, които са ви необходими, за да активирате AMPK. Допълването на вашата диета с Полифеноли Rx не означава, че пренебрегвате необходимостта да консумирате 10 порции плодове и зеленчуци на ден, но комбинацията от Диета Зона, съчетана с Полифеноли Rx, осигурява добър път за по-дълъг и по-добър живот.

Gras Status


За всяка съставка в храната се изисква статут на общоприето като безопасен (GRAS). За нови хранителни съставки, като концентрати на делфинидин, получаването на статус GRAS означава, че продуктът трябва да бъде подложен на строги токсикологични тестове, трябва да бъде одобрен от външен панел от независими експерти. Този ангажимент за върхови постижения е причината ние тестваме всяка партида Dephinidin Concentrated и публикуваме резултатите на нашия уебсайт.

Полифеноли RX
Препоръчан
31,99 лв.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки