Телефон за поръчка:  
359-8966-219-77

Безплатна доставка над 180 лв.

Меню
Меню

Зоната от д-р Бари Сиърс

Хранителна стратегия Зоната

Следването на хранителната стратегия Зоната означава хранене, докато се чувствате напълно ефективни. В допълнение към предлагането на балансирана диета в своите макронутриенти, Зоната се предлага като истински начин на живот, който също допринася за омега-3 мастни киселини, умерена физическа активност и умствена релаксация.

Бари Сиърс представя зоновата диета

Зоната е хранителна стратегия, известна като „Зонова диета“, разработена от американския биохимик Бари Сиърс, със специален фокус върху благосъстоянието.

Това е хранителна стратегия, която използва храната с голямо внимание, за да организира хормонален отговор, способен да позволи на тялото ни да функционира най-добре.

Защо хроничното възпаление води до наднормено тегло, болести и по-бързо стареене? Как състоянието, наречено ЗОНА, може да оптимизира оздравителната реакция? Защо оздравителната реакция може радикално да промени медицината? Ако се задавате тези въпроси, ще намерите ги намерите в книгата "Оздравителна зона"
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки